lunes, 10 de enero de 2011

Definicions

Softcatalà:


És una associació catalana sense ànim de lucre. El seu objectiu principal és fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies.
Softcatalà està formada per estudiants, professionals i usuaris com: enginyers informàtics, filòlegs, dissenyadors i traductors.

Els membres de Softcatalà comparteixen en el seu dia a dia els principis següents:
-Transparència.
-Obertura.
-Meritocràcia.
-Independència.
-Excel·lència.
-Unitat de la llengua catalana.

Referències:


Firefox:

Mozilla Firefox  és un navegador web lliure desenvolupat a partir del projecte Mozilla. L'objectiu del Firefox és desenvolupar un Mozilla més petit, lleuger i ràpid.

Referències:

OpenOffice:

És un paquet de programes molt semblant al paquet Office de Microsoft (Word, Excel, Power Point, etc.).  El punt positiu és que és un paquet de Software Lliure, per tant tenim el dret de copiar-lo, distribuir-lo i modificar-lo de manera lliure. 

Referències:

Softonic:

És una empresa fundada per Tomás Diago a inicis de 1997 a Cerdanyola del Vallès, que pertany al Grup Intercom. És coneguda per la pàgina web que gestiona, dedicada a la descàrrega de programari per a diferents plataformes.
El nom inicial de l'empresa era Shareware Intercom, i canvià a Softonic l'any 2000. El 2002 va tenir beneficis per primera vegada.

Referències:

No hay comentarios:

Publicar un comentario